Küldjön nekünk e-mailt:

Mail: monikateket@gmail.com?subject=Üzenet az Lábvarázs.info-n keresztül Kezdőlap | Kapcsolat

Lábvarázs.info

Honlapot készítette: Bozsó Róbert © 2014
               bozso.mail@gmail.com

Bemutatkozás Árak Kapcsolat Benőtt köröm - 3to spange Galéria

Teket Mónika vagyok, egy nagyon szerencsés ember, több szempontból is. Két klassz kisgyermekem van. A munkám pedig olyan, amit igazán szeretek: gyógyászati jellegű kéz- és lábápolással foglalkozom.

Fő tevékenységeim között szerepel a cukorbeteg láb kezelése, gépi és kombinált pedikűr, benőtt köröm szabályozása, boltozati tehermentesítő készítése, körömprotézis készítése, a teljes láb és nyirokér rendszerének állapotának javítása és testtekercselés.

Sokak számára talán érthetőbb ha azt mondom: Búcsút inthet lábfájdalmainak. Speciális gépemmel a kezelések nem véreznek és nem fájnak. Ha erősen berepedezett a sarka a célzott kezelés után gyógynövényes krémek felhasználásával jól megpuhítom. Így a hosszan tartó puhaság elérhető. A begyulladt, benövő körömsarkot egy német technikával nem kivágom, hanem a „helyére” teszem. Ez rövid fájdalom mentes és végleges megoldás, sok esetben az operáció is elkerülhető. A gyermekek esetében is megoldható a körömszabályozás, akár már bölcsis korban is, és nincs felső korhatár.

Tyúkszemen, és elfordult vagy elgörbült lábujjon is lehet segíteni de ebben az esetben néha már olyan későn jönnek, hogy mindenképpen orvosi segítség szükséges, de akkor is van ötletem. Ha a körme leesett bármi ok miatt, szívesen varázsolok egyet. Akár ki is lakkozhatjuk, és majd leesik az álla, hogy milyen soká esik le a körömlakkja. Ha dagad a lába, várom fájdalommentes gépi nyirokmasszázsra. „Természetesen” visszérproblémákban is állok hatékonyan rendelkezésére. Ha elvesztette egy lábujját, külön személyre szabott ortéziseimmel biztosabban, kevesebb megbotlással járhat.

A magas szintű kezelések eredményeképpen idővel ritkuló kezelések szükségesek, illetve elmaradhatnak.

Ha véletlenül végérvényesen megszerette, hogy eljár hozzám például pedikűrre, ne izguljon, nem fogja unni magát jövőre sem! Erről gondoskodom. Talán azért tartott évekig mire elkészült ez a honlap…

Ne feledje kézen és lábon nálam nem ciki semmi!


u.i.: Köszönöm szépen a vendégeimnek, akik hónapról- hónapra bizalmukat fejezik ki munkám iránt.


Bemutatkozás

Eddigi látogatók: