Gyógypedikűr, gyógymanikűr
Lábvarázs

Méhviasz alapú japán manikűr

A keleti kultúrákban nagy hagyománya van a természetes alapanyagok használatának, a gyógyításban és a szépségápolásban egyaránt. A japán manikűr is a természetes anyagokat hívja segítségül, a körmök ápolásához. Visszaadja a körmök természet adta szépségét, fényét, erejét. Elősegíti a természetes körömnövekedést.

Először a körömfelületet simára bolyhozzuk, ezzel is eltávolítva az odakerült szennyező anyagokat (esetleg körömlakktól elsárgult körömlemezt). Ezután méhviaszt dolgozunk bele a körömlemezbe. A méhviasz hatására a köröm megerősödik, színe élénkebbé, élet telibbé, fényesebbé válik. A körömlemezbe beépülő anyagoknak köszönhetően a köröm erős és rendkívül tartós lesz. Összetétele vegyi anyagoktól mentes. Meseszépen csillogó körmök után egy kiváló minőségű, vitaminokban és hatóanyagokban gazdag, gyorsan felszívódó hidratáló krémmel bekenjük a kezet.

A kezelés havi 2-3 alkalommal javasolt.

A méhviasz alapú tápláló paszta a hatóanyagokat a körömbe juttatja, a púder pedig egy védőréteget képez a köröm felületén, mely hosszú ideig megvédi a környezet károsító hatásaitól.