Gyógypedikűr, gyógymanikűr
Lábvarázs

Mindig higiénikus cipők

Amíg a vendégeim nálam tartózkodnak, használják a KLENZ-et, hogy cipőiket megszabadítsa a baktériumoktól, gombáktól, lábszagtól. A tisztító folyamat mindössze 32 percig tart, és a pedikűrös kezelés alatt zajlik. Így jelentősen csökkenti az újrafertőződés rizikóját.

MEGELŐZI A FERTŐZÉSEKET:

A cipő ideális tenyészhelye a baktériumoknak és a gombáknak. A KLENZ-el történő kezeléssel az újrafertőződést minimálisra tudja csökkenteni.

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA:

Az ezüst baktériumölő tulajdonsága évtizedek óta ismert. Ma az ezüstöt már orvosi készülékek bevonására is alkalmazzák. A KLENZ-ben az EZÜSTÖT nano-részecskéiben hordják fel, így még jobb a hatásfoka. Az ÓZONNAL való kombinálása ezt csak még inkább felerősíti.

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS:

A NANO-EZŰST és az ÓZON egy ventilátor segítségével egyenletesen eloszlik a kamrában, a cipő belsejébe is eljutva. A folyamat csíraölő, dezodoráló hatású, kemikáliák felhasználása nélkül zajlik és cipője semmilyen kárt nem szenved eközben.

A PROBLÉMA:

Sok ember, aki egyébként ügyel a testi hygiéniára, mégis küzd a lábszag és lábizzadás problémájával. A lábgomba betegség könnyen továbbterjed és gyakran csak antibiotikumok segítségével küzdhető le. Miért? A probléma oka nem a piszok, hanem a baktériumok és a gombák! A baktériumok és a gombák száma a nyirkos, meleg közegben robbanásszerűen növekszik, megtelepedve a bőrön és a körmökön, és ez okozza a bűzös lábszagot. A cipő a probléma központi eleme, mert a gombáknak és a baktériumoknak ideális terjedési lehetőséget biztosít. Ha egyszer megtelepszenek benne, hagyományos kezelésekkel soha nem tudjuk megszabadítani tőlük a cipőt.

A MEGOLDÁS:

A KLENZ új úton jár: egy 8 perces kezeléssel, ÓZONNAL és NANO-EZŰSTTEL a baktériumokat és a gombákat megbízhatóan és hosszútávra megöli, a szagmolekulákat felbontja és ártalmatlanná teszi. Cipői frissen és fertőtlenítve illatoznak.

A HATÁSMECHANIZMUS:

A szabad EZÜST-IONOK csíraölő tulajdonsága ismert. Az EZÜST-IONOK megölik a mikroorganizmusokat úgy, hogy az enzimrendszert blokkolják, a DNS-t és a sejtfalakat támadva. Az EZÜST-IONOK parányi mérete (75000-szer kisebbek mint a hajszál átmérője) és az ionok pozitív töltése lehetővé teszi, hogy áthatoljanak a sejtfalon. A negatív töltésű molekulákat egyszerűen magukhoz vonzzák, ezáltal hatáskörük még inkább növekszik, amit az ÓZONNAL való kombináció tovább erősít. Az ÓZON használatának – melyet a készülék belsejében egy uv-lámpa biztosít – két oka van. Egyrészt az ÓZONNAK csíraölő hatása van, másrészt az ÓZON reakcióba lép az ezüst-részecskékkel, így jönnek létre a már említett EZÜST-IONOK. Az ÓZON és az EZÜST-IONOK egy ventilátor segítségével a készülék belsejében egyenletesen eloszlanak és a cipő minden zugába eljutnak.

MAGAS HATÁSFOK:

A készülék gombák, baktériumok és szagmolekulák elleni hatását egymástól független intézmények igazolták. A baktériumok 99,7%-ban kiküszöbölődtek a 2. kezelésre, a gombák 98%-ban a 4.kezelésre, a szagok pedig 93,6%-kal redukálódtak már 1 kezelés után.

KLENZ cipőfertőtlenítő készülék