Gyógypedikűr, gyógymanikűr
Lábvarázs

Testkarcsúsító kezelés

Milyen a diéta? Az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatóan összeesik, a kényes területeken azonban semmi nem történik!

Az aromaterápia és a fáslizó módszer kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából. A körfogat csökkentés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bőr látványosan kisimul, feszessé válik.

AZ AROMATERÁPIÁS FÁSLIMÓDSZER OLYAN KÜLÖNLEGESSÉGEKKEL RENDELKEZIK AMELYEKET MÁS KARCSÚSÍTÓ KEZELÉSEK NEM TUDNAK FELMUTATNI!

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. A hatóanyagokban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring a testben belső hideget hoznak létre, amely az alkalmazott lotion erősségétől és a vendég testalkatától akár a hidegrázásig fokozódhat. (akár35 fokig hülhet a mélyebb rétegekben)Ugyanakkor azonban a kezelt területeken a többi komponens hatására erős vérbőség és vérellátottság keletkezik, aminek hatására a bőrfelületen 40-42 fokos hőmérséklet is kialakulhat. Ennek következtében további erős belső hidegség jön létre, melynek az a hatása hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Így négyszeres hatékonysággal égnek el a fölös tápértékek a kezelt területeken.

A napi kalóriaszükséglet 70-80 %- át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérséklet) állandó szinten tartsa! Ez azt jelenti, hogy minden más testi folyamathoz, mint az emésztéshez, az anyagcseréhez, napi munkavégzésünkhöz, ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aromaterápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud elérni a karcsúsítás területén. Olyan sikereket, amelyek a kozmetika terén soha nem lehetnének elérhetőek.

Sikereink közé tartozik, hogy a technológia elő és utókezelő anyagainak hatására a lógó has, ill. haskötény vagy általában a nagyon laza szövetek a célzott kezelések hatására megdöbbentő mértékben eltűnnek, visszafeszesednek.

Az aromaolajokat normál esetben csak meleggel lehet a testbe vinni, ezért alkalmaznak minden más aromaterápia során hőtakarókat. Ezek azonban erősen megterhelik a vérkeringést és visszér esetén ezeket a módszereket nem is szabad alkalmazni.

Az aromaterápiás fáslimódszerhez nincs szükség sem hőtakaróra, sem más elektromos vagy kézi készülékre! Így nem is érheti a vérkeringést és a visszereket semmilyen káros hatás.

 • a kezelés alkalmazható a test formálására,
 • gyenge és erős cellulit leépítésére,
 • a bőr finomítására és akár haskötény feszessé tételére,
 • bármilyen diéta segítésére (a problémás helyeken a zsír fokozott mértékben kerül lebontásra,
 • bármilyen salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítése képpen,
 • a kezelés előtt 4 órával szilárd ételt ne fogyasszon,
 • szénsavmenteset és alkoholmentesen bármennyit ihat, bármikor,
 • váltófehérnemű szükséges,
 • kezelés után 4-6 órán keresztül kerülje a tisztálkodást,
 • lehetőség szerint ne váltson ruhát a fent említett időszakban,
 • kezelés után lehet enni,