Gyógypedikűr, gyógymanikűr
Lábvarázs

Total contour wrap

Nem véletlen, hogy az ókori görögök és rómaiak szívesen alkalmazták a tengeri iszappakolást egészségük és szépségük megőrzése érdekében. Már akkor ismert volt a wellness és SPA fogalma, csak éppen nem így nevezték. Régóta tudjuk, hogy a gyógyító iszap megkönnyíti, fokozza és élénkíti az anyagcserét, megnyugtatja az idegrendszert, kedvezően befolyásolja a sejtek élettani folyamatait és pozitívan hat szervezetünkre. A tengerek háborítatlan mélységéből származó agyagos iszapföld eredményesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt sejteket a bőr felszínéről. Ozmotikus hatásánál fogva hatékony a méreganyagok és toxikus lerakódások mélyebb szövetrétegekből történő eltávolításában és fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait. Mai modern iszapbázisú technológiáink a rendkívül pozitív élettani hatások mellett fantasztikusan kellemes testet és lelket dédelgető SPA élménnyé varázsolják az eljárások alkalmazását.

Egy garantált hatású kontúrfáslizó eljárás, a teljesen természetes összetételű agyag, a Body Clay™ őserejével.

A kontúrfáslizás hatásos módja annak, hogy látványosan csökkentsünk a testméreteken, méregtelenítsük az egész testet, eredményesen lépjünk fel a cellulit és nyúlási csíkok ellen, megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt.

Ez az exkluzív eljárás, mely a természet és a legmodernebb technológia által megalkotott speciális mélytengeri agyag (Body Clay™), és egy tudományosan kialakított fáslizási technika együttese.

A fáslizó kezelés során kb. 30 darab speciális, elasztikus fáslit helyezünk fel ügyfelünk testére, melyek mélytengeri agyag oldattal vannak átitatva. Az eredmény egy óriási dunsztkötéshez hasonlítható, aminek hatására a méreganyagok a pórusokon keresztül kiszívódnak a bőrből. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek a simább és szilárdabb izomalapra tömörödnek. A bőr és a kötőszövet visszanyeri feszességét és rugalmasságát.

Fontos megjegyezni, hogy a módszer hideg eljárás, így elmarad a folyadékvesztés, és az ún. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. Elmaradnak a meleg terápiáknál ismert szív- és érrendszeri terhelések is. Minimálisak az ellenjavallatok, mivel az eljárás hatóiránya kifelé, a fáslik felé irányul. Ez a kezelés az urak által is közkedvelt, ugyanis jelentős mértékben csökkenti a has körfogatát.

Az objektív mérési eredmények érdekében kezelés előtt és után az ugyanazokon a testrészeken mért adatokat egy mérettáblázatban rögzítjük. A táblázat adatainak összesítése alapján minimum 15 cm méretcsökkenés várható.

Nincs szükség többé 10-12 kezelés elvégzésére! Nagyon elfoglalt vendégek is szívesen jönnek, mivel elegendő kúraszerűen három-öt kezelést végezni, 7-10 naponta.

A módszernek jelentős bőrszépítő hatásai vannak:

Cellulite:

A Total Contour Wrap™ kezelés tonizálja és revitalizálja a szöveteket. Csökkenti a cellulit által okozott narancshéjra emlékeztető bőrtüneteket, melyek kúraszerű alkalmazás mellett jelentősen javulnak, vagy akár meg is szűnnek. A nyúlási csíkok esetén is hasonlóan kedvezőek a tapasztalatok.

Méregtelenítés:

A Body Clay™ ozmotikus hatással bír, mely a szövetek tisztulásához, és a kötőszövet állapotok látványos javulásához vezet. A méregtelenítés hatóiránya főként belülről kifelé, a fáslik felé történik, így nem a szervezet kiválaszt rendszerét terhelik. A méreganyagok bőrön keresztüli eltávozása a kezelés utáni napokban tovább folytatódik.

Fiatalító hatás:

Az egyedülálló formulát a nyomelemek, ásványi sók és a tőzegáfonya ideális kombinációja adja. Ez utóbbi igen gazdag antioxidánsokban, melyek védik bőrünket a káros oxidációs folyamatoktól, és óvják az öregedéstől. Antibakteriális hatásánál fogva segít megelőzni különböző bőrproblémák kialakulását, sőt kifejezetten jótékony hatású a pikkelysömör és ekcéma kezelésében.